Velkommen til min blogg!

Jeg vil herved ønske deg velkommen til min blogg. Navnet er Sindre, og grunnen til at jeg startet denne bloggen er fordi jeg ønsker å dele mine tanker rundt forskjellige temaer jeg er opptatt av. Som en person som er sterkt opptatt av politikk, vil jeg naturlig nok bruke denne siden til å skrive rundt det, men jeg kommer også til å skrive om hverdagslivet mitt. Foruten politikk er andre interesseområdet innenfor både interiørdesign og trening. Så det kommer nok til å dukke opp noen poster rundt disse temaene også.

Hvem kan denne bloggen være interessant for? Denne siden er først og fremst en fin måte for meg å holde familie og venne oppdatert på hva jeg driver med. Men også for andre som er politisk interessert, tror jeg dette kan være et bra sted å følge med på. Jeg er gjerne med på diskusjoner, så er det ting du er uenig i, må du bare framlegge synspunktene dine. Det kan vi begge lære av!

Så med det sagt, vil jeg igjen få ønske velkommen til min blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *