SJEKK BILRUTA PÅ BRUKTBILEN

I fjor kjøpte familien ny bruktbil som vi har vært storfornøyd med, inntil vi for noen dager siden oppdaget en sprekk i frontruta. Vi var litt usikre på hvor lenge den hadde vært der, ungene mente den hadde vært der hele tiden, men jeg som sjåfør (sprekken var i synsfeltet når jeg kjørte) mente at jeg ville ha oppdaget denne tidligere hvis den hadde vært dere hele tiden.

KASKO DEKKER STEINSPRUT I BILRUTER

Oppsummert, vi ble litt urolige og tok bilen til det lokale verkstedet i nærheten av der vi bor (Ryds bilglass) for å få råd om hva vi burde gjøre med bilruten. De konstaterte raskt at det dreide seg om en steinsprutskade som antagelig hadde blitt forverret. Hadde vi sett skaden tidligere kunne de antagelig reparert den i og med at de stort sett reparerer skader på inntil 30 mm, men siden sprekken i ruta vår var blitt langt større enn det, anbefalte de å bytte glass.

Ettersom at skaden skyldes steinsprut, slapp vi å betale (kostnaden ble dekket under kaskoen vår), men selv om det hadde vært snakk om en annen type skade hadde ikke kostnaden vært avskrekkende for oss som har forsikring – forsikringsselskapet vårt hadde krevd en egenandel på rundt 2000kr. Så moralen er, ser du en skade på ruta di er det best å sjekke den jo før jo bedre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *