Lurt å lese på andre blogger

Ikke bare har jeg hatt stor glede av bloggen min selv, men jeg får også nesten like stor glede av å lese andres blogger. Spesielt når det skrives om de temaene jeg er opptatt av. I så måte kan jeg virkelig anbefale en blogg som en venn av meg driver. Det er na24blogg.no. Der kan du i tillegg til å lese litt om politikk, (vi er ikke alltid enig!) også lese om forskjellige saker innen interiør. Er det rart vi er blitt gode venner, med så like interesseområder?

Det er veldig fint å sette egne tanker ”ned på papiret”, man blir mer klar over sin egen tankegang, og ting føles mer konkret. Den samme følelsen får jeg når jeg leser andres blogger, spesielt innen politikk gir det meg andre synspunkter og meninger, som gjør at mine egne blir mer definerte og klare. Kan derfor absolutt anbefale å finne noen nettsider og skribenter man følger jevnlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *