Lidenskap for interiørdesign

kjøkken
Flott kjøkken
I den første bloggposten min skrev jeg at en av de tingene som opptar meg mest, foruten politikk, er interiørdesign. Helt siden jeg var liten og bodde på gutterommet hjemme, har det gitt meg stor glede å kunne leke med hvordan møblementet var plassert, og jeg brukte mye tid på å tegne og skissere opp mulige endringer. Enda kan jeg huske hvordan jeg så fram til at jeg en dag skulle få mitt eget hus, og helt bestemme selv hvilken stil det skulle være i, og hvordan ting skulle se ut.

Det er heller ikke mange måneder siden jeg og kjæresten min kjøpte oss hus sammen. Og selv om vi kanskje ikke har hatt så mye penger til overs å pusse opp for, har vi jammen klart å bruke pengene godt synes jeg! Når det kommer til interiørdesign får man fort mye valuta for pengene ved å tenke godt over hva man forsøker å gjøre, og planlegger alt skikkelig. Det er også helt enkle ting som enkelt kan gjøres for å få friske opp forskjellige rom. Stuen vår er for eksempel ganske liten, men med små enkle grep har vi klart å gjøre det om til et luftig og flott rom. Vi malte veggene på nytt og brukte hvit maling slik at rommet reflekterer lyset bedre. I tillegg hengte vi opp flere speil på veggen som gjør at stuen føles større ut enn den er. Veldig enkle ting å gjøre, men det har stor effekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *