Hva bloggen handler om

Denne bloggen handler i hovedsak om mine synspunkter og tanker rundt politikk. Det er noe som opptar meg daglig, og en blogg er en fin måte å formidle hva jeg mener. I tillegg til det håper jeg å få til en debatt og diskusjon rundt temaer som for eksempel hvordan retningslinjer i EU kan påvirke Norge. Har du derfor andre synspunkter og meninger, synes jeg det alltid er givende med en god debatt.

På tross av at politikk er noe jeg vier mye tid til, så er jeg også veldig opptatt av andre ting også. Spesielt da interiørdesign. Helt siden jeg var liten har jeg brukte mye tid på det, og jeg forsøker så godt det lar seg gjøres å være oppdatert på hva som skjer innen interiørverden. Det å kunne forandre uttrykket på et rom bare ved å endre på farger og hvordan ting er satt opp, er utrolig spennende og morsomt. Så det blir med andre ord ikke kun politikk du kan få lese om her, men også andre ting som er viktig for meg. Og da er interiørdesign høyt på listen.

Andre temaer som jeg vil ta opp og skrive om er den forskjellige treningen jeg gjør, og ellers andre ting som skjer i hverdagslivet mitt slik at venner og familie kan holde seg oppdatert. Men trening i seg selv er noe jeg ser på som svært viktig for alle, og det er også et tema som ofte kan kombineres med politikk. Spesielt hvordan man burde få inn mer fysisk aktivitet i skolen synes jeg er et viktig tema, og det er et tema som berører de fleste. Det samme gjelder kostholdet i skoler også. Når det gjelder trening foretrekker jeg vanligvis kondisjonstrening selv, og jogger alltid noen ganger i uken.

Er det noe du lurer på, eller noe annet jeg kan bidra med, så må du bare ta kontakt!